Inte bara en hemsida

Ansiktet för ditt företag  och trygghet för dina kunder.

En hemsida i världsklass

Genom att bygga ihop en plattform av delar som är världsledande inom sina segment får vi en slutprodukt som håller världsklass.

Vi har räknat ut att ca en halv miljon människor hjälper till att utveckla alla delar av vår plattform.

Alla hemsidor i vår plattform bildar ett nätverk som automatiskt tar del av säkerhetsuppdateringar och de senaste funktionerna.

Hur vi sänkte kostnaden för dig

När vi var klara med vår plattform så värderade vi vad en enskild hemsida på nätverket hade kostat med alla tillgängliga funktioner. Priset landade på 29 000 kr vilket vi tyckte var för dyrt för nystartade företag.

Målet blev att få ner kostnaden till vad ett mobilabbonemang kostar i månaden samt öka tillgängligheten på ett kostnadseffektivt sätt.

Genom att bygga ett nätverk av hemsidor kunde alla ta del av uppdateringar, funktioner och licencer som godkänns av oss.

Detta sänker kostnaden och gör det möjligt att hantera tusentals hemsidor medan varje hemsida har ha sin egen domän, shop, språk etc.

Vi lyckades och kan nu erbjuda hemsidor i världsklass för endast 999kr/mån.

 

Fokus på lättanvändligt

Plattformen är väldigt lätt att använda. Att lägga till nya sidor, blogginlägg, bilder etc. går både fort och enkelt. 

Webbläsare och internetuppkoppling är allt ni behöver för att kunna logga in och redigera era produkter, ordrar och all annan information.

Hemsidan är otroligt skalbar. Du kan ha hundratals eller tusentals sidor, produkter eller blogginlägg utan att prestandan behöver kompromissa det minsta.

Varför är det viktigt att uppdatera hemsidan?

Att ha en uppdaterad hemsida innebär att du har de senaste skyddet mot eventuella säkerhetshål men även att du och din personal har tillgång till de senaste funktionerna.

Då WordPress, teman och tillägg är skrivit av olika programmerare kan saker och ting lätt sluta fungera vid uppdateringar.

Vi sköter alla uppdateringar och ser till att alla teman, tillägg är kompatibla med varandra 24/7.

Sökmotorer älskar oss

Kodningen bakom plattformen är väldigt ren och enkel vilket gör det enkelt för sökmotorer t.ex Google att läsa och indexera hemsidan.

Alla sidor,  produkter, blogginlägg och bilder kan ha egna sökord, beskrivningar och titel för att ytterligare sökordsoptimera er hemsida.

Visuell byggare

Visuell byggare gör det enkelt att skapa din hemsida så som du vill.

Webbutik

E-handel med kort, faktura, bitcoin betalningar och mer.

Analytics

Avancerad statistik för att vägleda ditt företag till nästa nivå.

Säkerhet

Regelbundna säkerhetsskanningar av hela nätverket.

Låt oss arbeta ihop

Med ett nätverk av webbplatser drar vi alla nytta genom gemensamma erfarenheter, lägre kostnader och bättre support.